fbpx

010-173 44 44

Har du frågor? Ring oss!

Mejla vår kundtjänst

Kontakta oss via mejl

qRT-PCR med läkarintyg

Svar från 2 timmar

Stockholm

Göteborg

Malmö

Övriga

Ett antigentest är en metod för att påvisa en pågående infektion med COVID-19. Analysen är ett snabbtest som ger svar på 15 minuter. Testet utförs genom att en provtagningspinne med bomullstops införes längst bak i näsan till bakre svalgväggen (Nasopharynx).

ANTIGEN RESEINTYG

Antigen testresultatet är ett internationellt reseintyg på engelska signerat av legitimerad läkare. Vi utfärdar också EU-Covidbevis i samband med läkarintyget för EU medborgare och detta kan hämtas via Kivra eller utskrift på vår klinik.

  •  På våra kliniker testar vi endast symptomfria individer.
  • Fungerar endast som reseintyg till ett fåtal destinationer.

Antigentestet vi använder på de flesta kliniker är från Amerikanska Abbott och har en mycket hög specificitet (>99.8%). Detta innebär sannolikheten att få ett negativt svar om man är frisk och inte har COVID-19 – dvs en mycket låg risk för falskt positiva svar. Ett positivt testresultat kan bekräftas med ett PCR då falskt positiva svar kan förekomma på grund av korsreaktivitet med andra virus. På våra kliniker testar vi endast symptomfria individer.
Om ni önskar testa individer med symptom, kontakta vår kundtjänst per mail så ser vi över möjligheten att komma till er. Testet uppfyller Folkhälsomyndighetens prestandarekommendationer för antigentester.

Certifikatet är utfärdat på engelska och innehåller signatur och stämpel från legitimerad läkare. Det är försett med QR-kod och är mycket svårt att förfalska. Testresultat och läkarintyg sändes ut direkt. Vid positivt svar kontaktas du av vår jourläkare för lagstadgad information kring karantän och smittspårning.

ANTIGEN SPANIEN, TYSKLAND, ITALIEN, ENGLAND, USA

Det vanligaste resmålet för Antigen är Spanien. Andra vanliga resmål för antigen är Tyskland, Italien, England och USA. Reglerna kan ändras över natten, för att se information om ditt resmål, besök Swedenabroad.se

OBS! Glöm ej att ta med ert pass eller den id-handlingen du skall resa med till kliniken vid testtillfället.
PLEASE NOTE! Don’t forget to bring your passport.
Om inte din önskade tid finns ledig i vår bokningskalender,
vänligen kontakta oss på 010-173 4444 eller info@idr-medical.se
sv_SESvenska