IDR KLINIKEN

Kort om oss

iDr är idag en av Sveriges största privata aktörer för COVID 19-testning och erbjuder, tillsammans med vår samarbetspartner Svea Vaccin, testning på över 30 platser i hela Sverige. 
 
Vi är det enda företaget i landet som har kontroll över hela testkedjan och är oberoende av externa aktörer. 
 
Vi äger allt från testlokaler, kundtjänst med reserådgivning, IT-system, transportlogistik, eget laboratorium, har egna specialistläkare och kan på så sätt ge våra patienter den allra bästa servicen. 
 
Istället för att anlita en aktör för testning som är beroende av andra kan du hos oss lita på att du är i trygga händer då vi alltid vet vart ditt prov befinner sig och själva har kontroll över alla viktiga delar i en analysprocess. 
 
Klicka gärna in dig på en av våra testlokaler och läs kundrecensionerna. 
Då kommer du förstå varför du är i trygga händer hos iDr/Svea Vaccin.

COVID-19 TESTNING

Vi erbjuder testning för dig som varit symptomfri i 48h timmar. 
Att testa sig mot COVID-19 är en del av Folkhälsomyndighetens strategi för att kartlägga utbredningen av och immuniteten i befolkningen mot COVID-19.  Vi följer alltid rekommendationer gällande testprestanda. 

FÖR ALLA

Vi erbjuder en möjlighet för dig som privatperson och företagare att testa dig hos oss för COVID-19. Vi utfärdar alltid internationellt gångbara och validerbara läkarintyg. Vi kommer ut till ert företag vid behov och hjälper er att se till att personalen är frisk. Hos oss finns det rutiner för att göra ditt besök säkert och hygieniskt.

Auktoriserad personal

Vår personal bär skyddsutrustning för att skydda sig själv och dig emot en eventuell smitta. All vår personal testas också två gånger per vecka och före utkörning till företag. Risken att bli smittad hos oss är mycket låg då vi endast testar symptomfria individer. Vi kommer alltid att ta oss tid för att lyssna på dig som patient och förklara helhetsbilden med dina genomgångna symptom och svaret på ditt prov. Det är av största vikt att du får ett ärligt och informativt svar som inkluderar hela sjukdomsbilden. All vår testpersonal är universitetsutbildad.