IDR KLINIKEN

Kort om oss

iDr-Kliniken AB är ett dotterbolag i iDr-koncernen som består av 8 bolag i 3 länder och närmare 80 anställda. 
iDr är idag en av Sveriges största privata aktörer för COVID 19-testning och erbjuder tillsammans med våra samarbetspartners testning och hälso- och sjukvårdstjänster på ca 40 platser i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. 
Vi har kontroll över hela testkedjan och är oberoende av externa aktörer. 
 
Hos iDr finns egna mottagningar, kundtjänst, IT-system, transportlogistik, egna specialistläkare och har på så sätt kontroll över alla viktiga delar i en analysprocess och kan ge våra patienter den allra bästa servicen. Våra prover skickar vi till I-lab.
 
Klicka gärna in dig på en av våra testlokaler och läs kundrecensionerna. 
Då kommer du förstå varför du är i trygga händer hos iDr.

COVID-19 TESTNING

Vi erbjuder olika typer av testning för aktiv infektion och skyddsnivåer av antikroppar efter vaccination och infektion. 
Att testa sig mot COVID-19 är en del av Folkhälsomyndighetens strategi för att kartlägga utbredningen av och immuniteten i befolkningen mot COVID-19.  Vi följer alltid rekommendationer gällande testprestanda. 

 

ÖVRIGA TJÄNSTER

Vi erbjuder mobila tjänster med utkörning till företag och hjälper er att se till att er personal är frisk eller att personal som arbetar med personer i riskgrupp har en tillräckligt hög antikroppsnivå.
På iDr:s egna kliniker erbjuds radiologiska tjänster, medicinska intyg och enklare hälsokontroller. Vi utfärdar alltid internationellt gångbara och validerbara läkarintyg.

Hos oss finns det rutiner för att göra ditt besök säkert och hygieniskt.

Auktoriserad personal

Vår personal bär skyddsutrustning för att skydda sig själv och dig emot en eventuell smitta. All vår personal testas också två gånger per vecka och före utkörning till företag. Risken att bli smittad hos oss är därför mycket låg. Vi kommer alltid att ta oss tid för att lyssna på dig som patient och förklara helhetsbilden med dina genomgångna symptom och svaret på ditt prov. Det är av största vikt att du får ett ärligt och informativt svar som inkluderar hela sjukdomsbilden. All vår testpersonal är hälso- och sjukvårdsutbildad.

Medicinsk ledning

Dr Simon Pålsson
Specialistläkare Kirurgi, Verksamhetschef

Dr Pålsson är utbildad till läkare vid Lunds Universitet och har gjort sin specialistutbildning vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg.