ORDINARIE PCR - Corona Reseintyg

ORDINARIE PCR
Corona Reseintyg

Ordinarie PCR-test utsvaras inom 34 timmar och är ett internationellt reseintyg på engelska signerat av legitimerad läkare.
OBS VI TESTAR ENDAST ER SOM VARIT SYMPTOMFRIA I MINST 48T!

 

1950 SEK


 

TIDSBOKNING
Klicka på ”Boka tid” för att se lediga tider. Glöm inte att beräkna giltighetstiden för ert resmål. Vi svarar ut ert provsvar dagen efter provtagning före kl 23.00.

OM TESTET
Ett PCR-test påvisar förekomst av virus i slemhinnan och är det mest säkra sättet att bedöma om det finns en aktiv virusinfektion.

PROVSVAR
Provet analyseras och reseintyget svaras ut dagen efter testning före kl 23.00 – alternativt upphämtning av fysiskt intyg två dagar efter testning på kliniken. Medtag digitalt intyg till kliniken om utskrift önskas. 

 

Vanliga frågor

Vissa länder har utformat egna reseintyg som ni behöver använda. Kontrollera respektive lands ambassad vad som gäller för er resa. De mest besökta länderna som kräver Corona-Reseintyg är Grekland, Cypern, Bulgarien, Frankrike, Island, Irak, Iran, Filippinerna, Bulgarien och Indonesien.

Vilka regler som gäller för ert resmål kan variera från dag till dag och uppmanar därför våra kunder att kontinuerligt kontrollera vilka regler som gäller för just er resa.

Även om ni bara skall mellanlanda i ett land som kräver reseintyg så rekommenderar vi att ni skaffar reseintyg då det kan förekomma incidenter där man själv måste hantera incheckat bagage.

Senaste uppdateringarna hittar ni här:
swedenabroad.se – Utrikesdepartementets Reseinformation

Corona Reseintyg – qRT-PCR

Öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00
(Lunchstängt mån-fre: 13.30-14.00)

Hitta hit

Svea Vaccin - Kristianstad
Tivoligatan 8
291 31 Kristianstad

Kontakta oss

+46 (0) 10 – 173 44 44
info@idr-medical.se