BOKA TID

Om ni är i behov av ett Coronareseintyg så kan ni boka tid hos en av våra kliniker. Där utförs ett CE-IVD-godkänt qRT-PCR Covid-19-test. Ni bokar enkelt en tid genom att klicka på “Boka tid” och välj därefter ett datum och en tid som passar Er.
Vi önskar Er en trevlig resa!

GÖTEBORG

Kyrkogatan

LUND

Ortopedi Skåne

MALMÖ

Triangeln

MALMÖ

Vanity Room

Coronatest – Corona Reseintyg – PCR COVID-19

Många länder i världen kräver ett PCR-test (viruspåvisningstest) med tidsrestriktion, det får vanligtvis inte vara äldre än 48 timmar eller 72 timmar vid inresa. Ett Corona-Reseintyg går inte att få via offentlig vård. Vi erbjuder drop-in tjänster som ger dig ett Corona-Reseintyg på Engelska som du kan använda vid resa.

Vad krävs för din resa?

Vissa länder har utformat egna reseintyg som du behöver använda. Kontrollera respektive lands ambassad vad som gäller för din resa. De mest besökta länderna som kräver Corona-Reseintyg är Grekland, Cypern, Bulgarien, Frankrike, Island, Irak, Iran, Filippinerna, Bulgarien och Indonesien.

 

GÖTEBORG 

Kyrkogatan

LUND

Ortopedi Skåne

MALMÖ

Triangeln &

Vanity Room

Vad kostar ett reseintyg?

Våra priser kan variera på våra kliniker. Tryck på Boka Tid och välj din klinik för att se aktuella priser. Bokningsprocessen består av 3 steg och är inte gällande innan ni har slutförst alla steg.

Vilka regler gäller för det land jag skall resa till?

Vilka regler som gäller för ditt resmål kan variera från dag till dag och uppmanar därför våra kunder att kontinuerligt kontrollera vilka regler som gäller för just din resa.

Även om ni bara skall mellanlanda i ett land som kräver reseintyg så rekommenderar vi att ni skaffar reseintyg då det kan förekomma incidenter där man själv måste hantera incheckat bagage.

OBSERVERA att vissa länder, t ex Haiti och Franska Polynesien har en kravlista på vilken utrustning laboratoriet får använda i sina analyser. Om en sådan lista finns vänligen kontakta kundtjänst för assistans. 

Senaste uppdateringarna hittar ni här:  Utrikesdepartementet

Har du fler frågor?

Se FAQ